Clone and Move Add-On doesn't work

Dear support team.

we are using "Clone And Move JIRA Plugin" on JIRA Core (JIRA Server 7.1.2).

But I cannot clone and move issues. HTML error 404 appears.

Do you have any suggestions how to solve this error?

 

Kind regards,

Christian

2 answers

Hi Christian,

Yes we know about this issue, we are currently working on, this is due to the changement of the API of Atlassian.

We are sorry about this, and I will let you know when we solve the problem.

Best regards,

Franck

Hello @Franck Bebel,

Any update on this issue. We are having same issue on our JIRA 7.2.3 instance.

@Christian - Did you find out any alternative for this ?

Regards,

Deepali Bagul

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

206 views 2 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you