Anyone running JIRA 7.3 over HTTPS?

Trying to upgrade to v7.3 this evening and the service fails to start if the application is set to run over HTTPS or HTTP redirecting to HTTPS. HTTP only works fine using the same port numbers.

I cannot find anything useful in the Windows logs or the catlina/JIRA logs so it looks like I am going to have to roll back the upgrade to v7.2.7 which I was previously running over SSL. I have been running JIRA over SSL since v6.2.5 in 2014 so I am used to the setup and configuration of it but 7.3 will not play.

Just wondering if anyone is successfully running 7.3 over SSL before I raise it with Atlasassian?

2 answers

1 accepted

1 vote
Accepted answer

Looks like this is a known issue. See: JRA-63734

1 vote
Sam Hall Community Champion Jan 15, 2017

Hi Matthew,

Yes. I am running 7.3.0 (fresh install) over SSL. I use Nginx as proxy server, similar to the set up described here: http://blog.servicerocket.com/adoption/blog/2014/07/3-steps-in-set-up-nginx-as-proxy-server-for-atlassian-jira

Sam

Hi Sam

Thanks for letting me know - I will continue my investigation at this end.

Matthew

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Friday in Jira Service Desk

Looking for anyone who has switched from Zendesk to Jira Service Desk

Hi Community! The Jira Service Desk marketing team is looking for customers who have successfully switched from Zendesk to Jira Service Desk!   We’d love to hear your thoughts on the pros and ...

117 views 7 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you