Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,458,620
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Velocity template not reloaded

Hello,

we work on a small Jira plugin, it should display number of logged hours in a small web-panel on issue page. In my local dev environment the data is automatically refreshed each time a new time is logged. As soon as we deploy our plugin to test environment - the data in velocity template is never refreshed.

I have tried to change settings of velocity.settings based on https://developer.atlassian.com/server/confluence/disable-velocity-caching/, but it did not help.

 

My questions:
1) Is there any other settings that should be changed to make velocity template auto-reload?

2) Should velocity.settings be the key to autoreload - how do I change its setting in target Jira instance (its not difficult to manually change it on my local environment, but how do I force these changes to test environment)?

 

Thank you

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Explained - using Tempo Timesheet plugin to log work with "Log Time" was causing this issue. When we log work by using simply Jiras default "Log work", web-panel is reloaded correctly

How did you find it?

I am experiencing the same thing

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events