Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Top Level Menus Disabled/Not Working

I have set up a new test environment for an upgrade from 5.2.4 to 6.4.9 and have a user who has been having issues with the menus. Clicking on them does not take them anywhere and the nested menus don't appear on hover. It seems that sometimes the dashboard doesn't load either but is inconsistent. Cache etc. has been cleared without any changes to the issue.

I am having a hard time reproducing the issue on any other machine but hers. I suspect its a Java issue of some sort but Firefox recently started working which was a bit surprising. This is a semi-suitable workaround, however, it'd be good for me to understand what the cause here is in the event other users have this issue after the upgrade. That being said, the upgrade has stalled out because of this particular problem.

Open to any insight or thoughts from the community. Thanks in advance!

1 answer

Are you using IE? Maybe it's a browser issue with a combination of caching, compatibility and/or proxy configs.

Hi Gabrielle,

It's happening in IE 11+ and Chrome 47+. We've tried clearing cache/cookies for those without much luck. I thought maybe it was security settings in those browsers causing issues but those all seem to be defaults as well. 

Is your team experiencing any performances issues with JIRA? I have seen JIRA instances where the "Menu" takes unusual time to respond (sometimes it does not pop out at all). 

This can happen if you've logged out or left the session inactive for too long.  It also happens with certain advert and script blockers that are useful for security.

@Gabrielle I don't think that the performance is an issue. Since this a new test environment traffic is pretty low and I don't see anything in the logs or anecdotally that indicates slowdown or timeout.

@Nic I can take another look to see if anything could be blocking it. I have sat with the user, cleared cache and cookies, and had her log in with me sitting there. The menus load right away but are not functional. 

And some add-ons that are not working properly.

This is an old post but the same thing just happened to me in a test environment.
Once the plugin is installed no more menus or dashboards. If I disable the plugin it works again.
@Dan Landerman1how did you solve that?
Thanks

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Introducing External Collaboration for Confluence

We’re excited to introduce external collaboration for Confluence, now available in early access. It is available to preview for Confluence Cloud Premium and Enterprise customers. (If you're not on ...

199 views 0 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you