Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Customer Portal options/icons are not available or visible to select from

I was asked to remove an option from a Service Desk portal which I did, and now only one group remains.

This is for one of our JIRA Service Desk projects, there are many groups listed (as seen in the screenshot with icons selected as well) but in the customer portal "Raise a Request" nothing is visible. (As shown in 3rd pic)

When I click on a different link from a different portal page to this site, all the icons appear for a second and then disappear again. (As shown in 2nd pic)

Do you have any idea why this is the case?JSD1.pngJSD2.pngJSD3.png

2 answers

0 votes

Hello John, 

Thank you for reaching out.

Please, follow the steps below to troubleshoot why your requests are not appearing when accessing JIRA Customer portal:

1 - Navigate to your project > Project Settings > Permissions > Check if the Service Desk Customer - Portal Access role is added to the "Browse Projects" and "Create issues" permissions.

2 - Check if any security level is being added by default to the "Service Request" issue type, under Project settings > Screens

3 - Check if the Request type field is not set to be hidden under Project Settings > Fields

4 - Try to create an issue using the internal JIRA interface (Agent View) and adding one of the request types after its creation.

5 - Try to use a different browser in incognito mode.

Let us know what results you got from these steps.

Hi Petter,

None of these suggestions solved the problem and everything was already setup correctly as mentioned in the steps above.

As shown in the second screenshot above with the yellow arrow, the options appear for a split second and then disappear.

I've tested removing groups and options from other service desk projects and they all work properly, is this a bug?

Hi Petter,

Any follow-up on this? It is still not resolved, it seems like a bug of some sort.

Thanks,

John

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Asked in Jira Service Management

JSM June ask me anything (AMA)

Hello Community members! We’re wrapping up the end of JSM June with an Ask Me Anything (AMA) with the Jira Service Management product team. This is your chance to ask all your ITSM questions to o...

270 views 13 14
View question

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you