Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,464,386
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Attachments will not show when ticket is submitted via email.

We have set the permissions for attachments, but when a ticket is submitted via email the attachments do not get added. Any suggestions? 

1 answer

0 votes

Hello @jesseruiz

Welcome to the Atlassian Community!

Per your description, I understand that when you create a new issue in your Jira site by sending an e-mail, the issue is properly created, however, their attachments are not added to the issue. Is that correct?

Can you please confirm if you are using the incoming mail handler of Jira software or are you using a Service desk mail handler?

If you are using the default incoming mail handler of Jira, I suggest you check the following steps:

  1. Under Jira Settings > System > Attachments, check if your attachment is allowed in your site and its size does not exceed the limit configured to your site
  2. Confirm if the same attachment can be manually added to an issue by the same user through the issue view, also testing again via e-mail
  3. What is the extension of your attachments (JPG, PNG, etc)? Did it occur for multiple extensions or only a specific one?
  4. Did the e-mail with the attachment had any text added to its body? If not, you might be impacted by the behavior described in the link below:
    Add attachments to issues from emails without body 

If you are using a Service desk e-mail, please let us know so we can provide you with further troubleshooting options.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events