hipchat server integrations fail to install

Running similar setup to this post: https://answers.atlassian.com/questions/38753473

Cannot install any integrations on the server. I get the "Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received" error everytime I try to. Outbound ports on the instance have been set to allow eveyrthing everywhere but the KBs suggest this is the cause of the error message above. How is that possible?

Only thing to note is, my ELB node is an internal ELB. Not sure if this is the source of the problem.

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Bob, could you please contact support and we will help you out? I

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published Friday in Hipchat

What should I think about when migrating HipChat to Slack?

...from the beginning. We have built up a lot of content in HipChat, with it being a core tool in our distributed company model. While it is true that we didn’t need to move to Slack immediately, we felt it...

173 views 1 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you