Why are my notifications making sounds even though I turned it off?

This question is in reference to Atlassian Documentation: Get and set notifications

I am using a Mac - in both my web-browser chat, and my standalone chat, I am getting a beep for every notification.  I went to the default notifications settings and unchecked the "Playing a sound" box, but I am still getting a beep for EVERY message.  I also set default Notifications to Quiet - but I get a beep for every message.  Is this a bug?  Am I doing something wrong?  Can this be fixed?


1 answer

0 vote

We haven't heard reports of this before. Do you only have one account connected? Sometimes we've found people have a second account connected which is the one actually triggering the notifications (and may have the sound preference enabled).

One other thing to check is to make sure you have the latest version of the app, which can be downloaded from hipchat.com/downloads

If you continue to have issues, it might help to contact us directly at support@hipchat.com. A video of the problem you're experiencing could also help in that case.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Published Oct 07, 2017 in Hipchat

Bringing Structure to your HipChat Instance

...have mention name FirstnameLastname. Fe.: @MaartenCautreels This certainly helps to know who is being mentioned in a conversation. Imagine your colleague sends the following message...

466 views 1 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot