OSX Client Notifications No Sound

Running latest OSX HipChat client (Version 4.0.5 (574)). Since upgrading, I am no longer receiving any sounds for notifications. I have "Notifications, Notify me by, Playing a sound" checked and using the "Loud" profile for everything.

Notification sounds work fine when using the HipChat web client under Chrome. 

Thanks in advance for any help ... Neil

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.
Daniel Eads Community Champion Mar 08, 2016

Hi Neil,

There's an open bug for this: https://jira.atlassian.com/browse/HCPUB-150

You can register with Atlassian's JIRA instance and watch that bug to get updates when progress is made or a fix is released.

Did you fix the notification sound issue? I use PC but no sound

Daniel Eads Community Champion Jun 16, 2017

Hi Yukiko,

The OS X bug was fixed over a year ago. If you are having issues with the Windows client, please open a support ticket at https://support.atlassian.com/contact/ - thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 10, 2018 in Hipchat

What should I think about when migrating HipChat to Slack?

...from the beginning. We have built up a lot of content in HipChat, with it being a core tool in our distributed company model. While it is true that we didn’t need to move to Slack immediately, we felt it...

369 views 1 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you