Links not showing preview of it's contents

For some odd reason, after making our new hip chat build, link no longer bring up a preview of its contents. It does work for a direct link to an image, but for some reason, it is not for regular pages. Not a big deal to me, but users are asking, "Where that feature went". 

 

Thanks,

Matt Hansen

1 answer

0 votes

Hi Matthew, 

There are multiple different parsers involved to retrieve the meta information that's being used to display a card. Everything from looking at the opengraph meta tags, site specific parsers that query the service API (like Twitter), towards falling back to generic html parsing.

Can you confirm if you are still experiencing an issue with URL preview?

Thank you!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Wednesday in Hipchat Cloud

Hipchat Cloud and Stride End of Life: Just over 90 days away

Earlier this year we made the difficult decision to discontinue our team messaging tools, Stride and Hipchat. The end of life date for Stride and Hipchat Cloud is quickly approaching - February 15, 2...

65 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you