HipChat Server 2.0 fails to allow clients to login with "Something's gone wrong."

When I launch the HipChat web application, it fails in the following way. First, it says, "Loading". Then, it says, "Workin' on it." Then, it says, "Oh man. Don't freak out, we still got this..." And finally, it says, "Something's gone wrong." Even if I try again, a similar thing happens ending in the same error message. This happens after a fresh install of the HipChat 2.0 server.

I am able to access the web administration interface, but the HipChat server itself cannot be accessed from any client. The only thing I did after installation is to configure a crowd directory.

What steps should be taken to resolve this issue?

1 answer

Hi Sunil. Please double-check the system requirements are met at: https://confluence.atlassian.com/hc/deploying-hipchat-server-609944387.html

...And contact Atlassian support at server-support@hipchat.com if you haven't already.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 14, 2018 in Hipchat Cloud

Hipchat Cloud and Stride End of Life: Just under 30 days away

Earlier this year we made the difficult decision to discontinue our team messaging tools, Stride and Hipchat. The end of life date for Stride and Hipchat Cloud is quickly approaching - February 15, 2...

30,496 views 0 7
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you