Giphy Integration not working after multiple re-installations

Hi, 

My HipChat room has had the Giphy integration installed for over a couple of years, now. Just recently, it stopped working. Multiple times. Every time, I would remove the integration and then re-install. It only works for about a day, and then the next morning it has quit working again. It has been working on and off for about 2 weeks now.

 

Does anybody know another solution or workaround besides just re-installing?

 

 

1 answer

This widget could not be displayed.

We have the same issue and I just send an email to api@giphy.com to see if it's a known issue and if they have a known solution. I'll post it here once I got a reply.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 10, 2018 in Hipchat

What should I think about when migrating HipChat to Slack?

...from the beginning. We have built up a lot of content in HipChat, with it being a core tool in our distributed company model. While it is true that we didn’t need to move to Slack immediately, we felt it...

382 views 1 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you