400 Bad Request when trying to use /http-bind/

Hi,

I'm using a private installation of HipChat and trying to create a bot that would use the new BOSH endpoint at /http-bind. Curl 'my-server/http-bind' gives me

<a href='http://www.xmpp.org/extensions/xep-0124.html'>XEP-0124</a> - BOSH

I'm reading XEP-0124 and trying to use the following command to get at least some proper output:

curl -L -v -d "<body rid='123456' xmlns:xmpp='urn:xmpp:xbosh'/>" my-server/http-bind/

It returns "400 Bad Request" all the time.

Could you provide an example of a properly formatted POST body to test if BOSH actually works?

Thanks

1 answer

0 votes

Hi Anton,

We have a service desk channel primarily focused on attending development inquiries. Since this question concerns API and some custom development troubleshooting, you might wanna reach out to the devs directly to receive for further assistance on that.

You can visit the page linked below in order to file a request with them, I'm sure they will be able to assist you with this matter:

http://go.atlassian.com/ecosystem-developer-support

Hope this helps! 

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 10, 2018 in Hipchat

What should I think about when migrating HipChat to Slack?

...from the beginning. We have built up a lot of content in HipChat, with it being a core tool in our distributed company model. While it is true that we didn’t need to move to Slack immediately, we felt it...

476 views 1 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you