Fisheye Managed Git Repo indexing failed

The problem described here. And you can find log.tar.gz in attachment. I switched debug log on.

https://answers.atlassian.com/questions/105420/fisheye-managed-git-repo-indexing-failed

1 answer

0 vote

Hello,

For some reason, looks like there aren't any files attached. Your best option in this case is to create a support case at support.atlassian.com, because this seems like a bug and we need to investigate it further.

Kind regards,
Felipe Kraemer
Atlassian Support

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Jodi LeBlanc
Posted 15 hours ago in Off-topic

Friday Fun: How do you recharge your batteries after a busy week?

Happy Friday – Fun Day! I don’t know about you, but I have been giving everything I’ve got this week (and most weeks) and come Friday I look for unique ways to recharge my batteries - rest, relax, a...

145 views 21 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you