Fisheye repository is completely empty

I added my repo in FishEye and successfully tested the connection.

It is Running, but even after a full re-clone/re-index, no commits/files/tags/etc are shown.

Can somebody help me?

EDIT: I do not have any log files, only a deleteme.txt. That concerns me. I'm running FE 3.8.0

1 answer

0 vote

Hi Hans,

did you check the fishey logfile? fecru-inst/var/log/atlassian-fisheye-2015-12-01.log

Moreover, could you provide more info about fisheyey version?

 

Regards,

Fabio

I do not have any log files, only a deleteme.txt. That concerns me. I'm running FE 3.8.0

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Confluence

Three common content challenges + how to manage them

An efficient enterprise content management system, or ECM, is a must-have for companies that create work online (cough   cough, all companies). If content calendars, marketing plans, and bu...

63 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you