[Fixed] Bug:Tag display issues Edited

Tags displayed on questions seem to be randomising on page load.

Here's an example of refreshing an existing question in the feedback forum, showing a different tag each time it loads:

tag-issues.gif

Anyone else seeing the same issue? 

3 answers

1 accepted

2 votes
Accepted answer

FYI this issue has been resolved and we are investigating the causes.  Thanks for the reports, and let me know if you are still seeing this.

Thanks Monique. Looks back to normal again now.

1 vote

This was an old bug we squashed in beta. Will report that it has reappeared and must be re-squashed. Thank you!

0 votes

Yes.

Also happens when you try to add a tag - you enter "JIRA" and it's pot-luck which "badged" tag you get.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Feedback & Announcements

How do you analyze GC logs, thread dumps and head dumps?

Hi awesome community!  In this article, I would like to describe the one of the toolset (service) for the analyze some problems on different Java-based instances, of course, as Atlassian admini...

62 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you