Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,409,326
Community Members
 
Community Events
169
Community Groups

Answer disappeared after edit

TtheB Rising Star Aug 13, 2017

Just got an upvote on my answer for

https://community.atlassian.com/t5/Answers-Developer-Questions/Theme-Tutorial-Theme-Plugin-cannot-be-enabled-due-to-error/qaq-p/550627

Since all codeblocks got messed up by the importer from the old community system, I edited my original answer and replaced the xml entites with the correct characters. After publishing, my answer is gone, message-id 88287

I republished the answer as a new message, please fix this nasty bug.

4 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi TtheB,

Your edit (and other replies) got held up the in Community spam quarantine.

I've released them now so they all show again.

Unforturnately, that's resulted in some duplicate posts on the thread, so let me see if I can tidy up for you.

Sam

TtheB Rising Star Aug 13, 2017

I hope you see the urgent need to communicate this strange behaviour to the editor or creator with a popup message - it is very frustrating and I never encountered anything like it in other communities.

Sam Hall Rising Star Aug 13, 2017

Yes. I agree It is frustrating when a post is trapped by the spam filter without explanation.

I'm a user just like you, as are the other community champions, but I know Atlassian are working hard to make sure:

a) non-spam messages like yours don't get flagged as spam (COMMUNITY-59 is the ticket tracking this, so I will add a comment there referring to this thread).

b) a clear message is shown when posts are not accepted, so they don't just disappear into thin air!

I think you should have got an on-screen notification, looking something like this:

spam-error.png

But clearly you didn't, so perhaps there is a bug where message is not showing in certain scenarios.

I will flag up this thread to Atlassian, so they can look into into it.

Sam

I am also experiencing the same behavior

0 votes
francis Marketplace Partner Dec 19, 2017

Hi @Sam Hall,

 

I got the same behaviour.  I'm posting an answer on following article but it disappeared after the edit


https://community.atlassian.com/t5/Jira-questions/Move-issue-between-jira-instances-on-an-adhoc-basis

 

Is this the place to report this behaviour ?

 

Francis

francis Marketplace Partner Dec 19, 2017

It's back ...

Strange

Monique vdB Community Manager Dec 19, 2017

@francis it seems like it may have gotten stuck in the spam quarantine -- if so, it's likely one of our moderators went through and released it from spam jail. 

francis Marketplace Partner Dec 19, 2017

Ok - thanks.

I recreated the answer but I can't remove it.

What's the magic to remove an answer you created yourself ?

francis Marketplace Partner Dec 19, 2017

... ignore ...

Sorry, I pulled it out of the spam then got totally distracted before I comm.... Ohh, shiny thing!

Monique vdB Community Manager Dec 19, 2017

Screen Shot 2017-12-19 at 2.03.08 PM.png

0 votes
TtheB Rising Star Aug 13, 2017

Well after 15m it suddenly returned, what is this?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events