Watching a single question results in a 500 error

Maarten Cautreels Community Champion May 05, 2017

Hi,

I've been trying to watch a couple of (recent) questions but when I look in the network tab of the developer tools in Chrome the request (https://community.atlassian.com/tnckb94959/plugins/custom/atlassian/atlassian/toggle_subscription?tid=3579716009747110498) returns a 500.

Please take a look.

Thanks,

Maarten

1 comment

Hi Maarten,

The devs say this problem should be fixed. Can you confirm on your end?

Thanks for reporting!

Maarten Cautreels Community Champion May 05, 2017

Hi Monique, 

This is fixed, thanks for the quick resolution! 

Best, 

Maarten

Comment

Log in or Sign up to comment
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Monique van den Berg
Published Apr 03, 2018 in Feedback & Announcements

April 2018 Community Content Awards

...badge on their profile and a special message in the mail. Congratulations to all our award winners, and a heartfelt thank you for being the heart and soul of Atlassian Community over the past year....

662 views 33 31
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you