It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Problem with Active Directory Search from User Search Edited

All is working except User Search.

In the Directory section

- Configured the directory and able to connect

- Confirmed Im able to search 

I get green popups saying Im connected and I can search

 

In the User section, when selecting the Active Directory directory, I enter in a User Name (the user exists in AD), but when searching I get no results. I thought maybe it was related to the AD users needed to login before they show up in the search results but I can't get AD users to even login. nothing helpful in the logs. 

 

Im able to use ldapsearch from the command line as well, with the same credentials and it does search and I get the expected results

 

[code]

ldapsearch -x -LLL -E pr=200/noprompt -h domain.com -D "username" -W -b "dc=domain,dc=com" -s sub "(cn=*)" cn mail sn | grep user

[code]

need help on getting AD users able to authenticate and have the users be pulled into Crowd, any help would be great

 

crowd version: Version: 2.12.0 (Build:#751 - 2017-04-25)

 

 

0 comments

Comment

Log in or Sign up to comment
Community showcase
Published in Jira

[Survey] Development tools and DevOps - share your thoughts!

Hey Community! I work at Atlassian in product marketing and we are conducting a survey to better understand how people feel about their development tool chain and DevOps. We would love if you could...

36 views 0 0
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you