Crowd LDAP Connector - Getting Group without its Members

Hi

I've been connecting my Crowd to the Organization AD,

All our groups in the LDAP created under OU=Groups and all the users are spread in different OU's and in the "Users" ou.

I define my connector to bring a specific group From the "Groups" OU, that group have 5 members.

i can see the group but when clicking on "direct members" i'm getting nothing,

 

Please advise.

Thanks.

1 answer

Did you ever get this solved?  I was having the same issue.  It seems the attribute name for the group members was not spelled correctly in the LDAP config.  And it appears to be case sensitive, as well.

Also, if you have caching enabled, you will need to manually synchronize with your directory service in order to see your changes, or else wait for the next synchronization polling cycle.

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Asked Thursday in Jira Ops

I'm John Allspaw, Ask Me Anything about incident analysis and postmortems

I'm John Allspaw, co-founder of   Adaptive Capacity Labs, where we help teams use their incidents to learn and improve. We bring research-driven methods and approaches to drive effective inciden...

4,231 views 18 12
View question

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you