upload images by IE9 doesn't work

We using Confluence 5.6.3

Steps to reproduce the bug:

  1. Create a page
  2. Insert an image
  3. Click on the Button "upload images"
  4. browsing to choose the image(s) that should be upload
  5. Click "ok"
  6. nothing happened

In Chrome it works fine. A workaround is to upload the images via page attachement and insert the image afterwards.

What can we do to fixing the bug?

 

1 answer

The best way to fix 80% of bugs is this: http://www.wikihow.com/Uninstall-Internet-Explorer-Completely

smile So you can try to watch into log file. But i think that you have a bad build of IE :/ try update to newer.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

366 views 20 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you