"Page Not Found" in "Edit" after migrating data from Confluence 4.2 to 5.2

I installed Confluence 5.2 and restored xml backup from our original installation Confluence 4.2, it seems that the Content was restored except for one Blog that shows "Page Not Found", i already removed all customizations (deleting all rows from Decorator table). Some of the pages are highly customized yet they appear to be fine in the new version. Any suggestions?

1 answer

Hi Winnie,

Since you have an xml backup from 4.2, you'll need to import in another Confluence 4.2.

Just then you may upgrade to 5.0.3 and 5.2 respectively.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

204 views 3 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you