no results with federated search confluence / sharepoint

Hello,

i have a problem with the "SharePoint Connector". I get no results by the "Federated Search Webpart".

Here are my settings:

location name: Confluence

display name: development confluence wiki

location type: OpenSearch 1.0/1.1

trigger: always

query template: http://10.62.10.10:8090/plugins/servlet/opensearch?query={searchTerms}&format=rss_1.0&os_authType=basic

"more results" link template: http://10.62.10.10:8090/dosearchsite.action?queryString={userQuery}

restrict use: no restriction

enter credentials: user / basic authentication

Can someone help me?


Thanks much

1 answer

0 votes
Joe Clark Atlassian Team Aug 19, 2012

Hi Benjamin,

Do you know if your Confluence server is using the default login method, or if an SSO solution has been configured (eg. NTLM)?

Is the OpenSearch plugin installed on your Confluence server? What happens if you try and access the "query template" URL directly via a web browser?

Are you using the default Federated Search Web part or the Confluence Federated Search Result Web Part?

Have you configured SharePoint to connect to your Confluence server via the "Confluence Settings" administation page in Site Admin?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Organizing your space just got easier - Page Tree Drag & Drop is here

Hi Community! I’m Elaine, Confluence Product Manager. You may have read my earlier post about page tree in space navigation sidebar. I'm excited to share another improvement that helps you organize ...

63 views 3 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you