iFrame not loading content from http

I am running on 5.5.3 and I am using iFrame macro, where in the source is on http whereas my confluence in on https. On the page load I get a message


The page at *** was loaded over HTTPS, but requested an insecure resource ***. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

1 answer

I believe you may find some hints here:

https://answers.atlassian.com/questions/219053

Based on the error message and the answers here as well the issue seems to be, that the site you are using is not https, and as such the macro will not allow it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

385 views 21 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you