http redirect not working

Has been running Confluence with a working port 80 to 444 redirect (tomcat) and for a month ago it suddenly stopped working. HTTPS and HTTP works but HTTP is not redirecting to HTTPS.

 

<Service name="Tomcat-Standalone">
<Connector port="80" connectionTimeout="20000" redirectPort="443"
maxThreads="48" minSpareThreads="10"
enableLookups="false" acceptCount="10" debug="0" URIEncoding="UTF-8" />

<Connector port="443" maxHttpHeaderSize="8192"
maxThreads="150" minSpareThreads="25"
protocol="org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol"
enableLookups="false" disableUploadTimeout="true"
acceptCount="100" scheme="https" secure="true"
clientAuth="false" sslProtocols="TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2" sslEnabledProtocols="TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2" SSLEnabled="true"
URIEncoding="UTF-8" keystorePass="xxxxxxxxxxx" keystoreFile="E:\keystore\xxxxxxx.jks"/>

 

We have not done any changes in the conf. Both our Jira and confluence stopped redirect I guess at the same time. But I rand that Jira config tool in the bin directory and change the Nio protocoll back and it start to work again.

Can it been some windows updates that fucked this up? I don't know right now what to do to make redirect work again with the wiki/Confluence.

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,326 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you