editor is not loading after switch to SSL

Hi,

I am using Confluence 6.0.1.

Since I have switched to SSL following the instructions on https://confluence.atlassian.com/doc/running-confluence-over-ssl-or-https-161203.html, I can't create a new page because the editor is not loading. I suspect there is something to do for the synchrony port?

The firewall ist not the cause because the problem persists after switching the firewall off.
catalina proxy is set for both http and https.

3 answers

After setting the collaborative editing to 'limited' the editor is loaded, so this confirms that synchrony is the critical point.

I'd like to point out that we are not using reverse proxy.

How can we use both SSL and collaborative editing? How can I make sure that the synchrony-proxy is working correctly?

I am having the same issue, looking for some help.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

599 views 20 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you