can't create anything on new confluence install

I just installed a new confluence instance - 5.6.5 on centos 6.6 64 bit, using mysql 5.5.34 cluster as the database backend.  Everything seemed good, it installed the demo space.  But we can't create anything!  When the create button is clicked it spins forever.  I can see it connect to the database and it seems to be trying to access AO_54C900_SPACE_BLUEPRINT_AO.  This table is empty.  Is it supposed to have content in it that somehow didn't get created?  Any other ideas on why this would decide to not function?  I have tried this both as an admin use and a regular user.

 

thanks - EJ

2 answers

This widget could not be displayed.

Hi, it shouldn't be this since it's an issue for the v 5.0 but you can try to make sure: https://confluence.atlassian.com/pages/viewpage.action?pageId=323393116

This widget could not be displayed.

I should have dug a little deeper, I found this page which discusses the same problem and a solution – https://answers.atlassian.com/questions/274786.  Made the mysql change and that fixed the issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

134 views 1 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you