after moving forum in the pagetree hierarchy, forums shows no entries

after moving forum in the pagetree hierarchy, forums shows no entries but the child pages are 

available, we made a rebuild index from scratch but with no success

pls any help what to do 

we are using 2.7.1 version of 

Community Forums Plugin and confluence 5.74

i also tried to post a support ticket as we have a commercial license but your productsupport.adaptavist.com/

sais i have no permission to do anything pls help thx

bye

milo

 

1 answer

Hi Milo (@Wiki Support),

 

Hope this finds you well. When you move the Forum page the child pages(Topics) are also moved. 

productsupport.adaptavist.com/ is our Service Desk that we currently do not use it for Support for Adaptavist Confluence Add-ons yet. Please use the contact form on our website to create tickets. We will contact you via email and you can provide us more information in order to resolve the issue. While creating the ticket please do provide details about Forums showing "no entries".

 

Regards

Divya Margani

QA & Support Analyst | Adaptavist

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

921 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you