Youtube is blank in Firefox 23.0.1

It looks like the Youtube, in a widget connector macro, does not work anymore. I think the problem came with the new release of FF. It seems like the video is taking space in a page, but is not showing.

Tried in other browsers: IE, Chrome and Safari and it works here.

(Screenshot of embedded video on page. You can see it takes space, but is not showing)

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.
Robert Chang Atlassian Team Aug 21, 2013

Hi Torstein, as you have discovered, this is due to Firefox 23's new security feature to block mixed active content by default. For the sake of other users that may come across this post, I'm going to link to the KB article here: https://confluence.atlassian.com/display/CONFKB/Widget+Connector+not+Displaying+Embedded+Content+when+Using+Firefox+23+or+Above

This widget could not be displayed.

Hi there,

You're correct! I've just had a test, and it behaves exactly as you described. I've filed a bug to have this investigated by our developers, so make sure you add yourself as a watcher to keep track of the progress.

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-30475

Cheers!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 17, 2018 in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

603 views 8 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you