Wrong EpicLink in JIRA Issues Macro

Hi,

we are requesting some tickets with jira issues macro. When we display the EpicLink the linking itself is correct but the name and color displayed is wrong.

It seems that tha t first request works fine and then for every row in result theres another request for displaying the EpicColor and name. And this additional requests went wrong.

Is it a bug?

Several reindexes changes the coloring and naming but not in the correct way.

1 answer

Seems to be covered here: https://jira.atlassian.com/browse/CONFSERVER-31534

Although I've heard "in the next release" before so many times...

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

387 views 17 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you