Why is inserting images not working properly

Up until yesterday I was able to copy pictures using windows clipboard and they pasted into a Confluence page being edited with no issues. For some reason today I get a "Broken Image" error on Firefox, and no pasted image on Chrome. Any thoughts?

2 answers

This is the same as Medit's question - you might want to collaborate on putting a ticket in.

I found a ticket for this issue here, if anyone is interested in tracking it or giving it some more votes:

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-46230

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Confluence

Color tables for a shiny Confluence page

...; ## Developed by: Alana Fernando ## Shared with love ## @param style:title=style type|type=enum|required=true|desc=Choose a style.|enumValues=Style1,Style2,Style3,Style4,Style5 ## @param alignment:title...

270 views 13 16
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you