Why don't my media attachments show up when trying to add a media macro?

I have multiple .mp4 videos attached to a page, but when I try to use the multimedia macro the file picker is empty. What gives?

 

I have attachments --

 

confluence_media.png

But can't find them here

confluence_media1.png

1 answer

0 vote
Steven Behnke Community Champion May 04, 2016

What version of Confluence are you using? This had an open bug report but has since been resolved since 5.7.1.

https://jira.atlassian.com/issues?jql=key = CONF-34335

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

685 views 21 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you