Videos not displaying in osx chrome

Brand new installation of Confluence on-prem. When trying to view the intro video on the "you're new here" page, the video never loads (blank white box). Later during the tutorials, adding a video link just results in a blank white box. Does not repro in Safari. Using chrome 30.0.1599.69.

2 answers

0 vote

Not sure if that's something that can be resolved here -- have you filed a support.atlassian.com support request?

Out of curiosity - do you get any javascript errors? Could it be a missing plugin in Chrome?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

2,769 views 26 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you