Users not linked to LDAP groups

Hello,

I have exactly the same problem as this guy : http://forums.atlassian.com/message.jspa?messageID=257308903

I had triple checked my conf, tried all parameters combinations, but it does not work. I'm using Confluence 3.2.1. Does anybody have any clue on this issue, I'm running out of ideas...

Thank you,

1 answer

1 accepted

5 votes

Hi Kevin,

I couldn't locate the link you have pasted here. Usually the users and groups links are done by the:

<membershipAttribute>member</membershipAttribute>

inside the atlassian-user.xml file. if this is incorrect, AFAIK, the membership won't work.

I recommend getting a LDIF from the user and verifying the membership attribute of one example and see if the setting is correct comparing to the atlassian user file.

Hope this helps!

Rodrigo

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

765 views 23 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you