Unable to see the images in notification email

We are experiencing a problem that when images are inserted/attached in a post, the images will not show in the notification email sent by Confluence afterwards(see the attached). This will happen to the subscribers using the MS Outlook 2007 client, regardless the users are logged in or not (browser & Confluence side). But if the images are inserted from the external web sources, it's showing. Any ideas to solve this? Because this problem is affecting the quality of our daily communication between these two key systems.

Thank you!

Mike

1 answer

0 votes

After some research, I believe you might be experiencing a known bug: https://jira.atlassian.com/browse/CONF-15979. Can you confirm that's your case?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,546 views 4 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you