Table of Contents macro, issue with additional characters

Hi there,

we are using the TOC macro in most of our confluence pages. We have dicovered it dont works if we use additional characters, such as + - : ? or the german letters ä ö ü.
If used in the name of the site no link works, if used in an headline this one link dont works. This happens using Confluence 5.1.5 on Windows 7 PCs if using IE9 or Firefox 23.

Is there any setting that changes this?

Best regards

Joachim

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

Hi Thomas,

thank you.

But as 5.3 is an beta version, and some of our plugins still not reached compatibility to 5.2.x this issue seems to stay with us for some additional time.

:-(

Cheers

Joachim

You could try to upgrade to version 5.2.5, I tested the TOC macro and it worked fine on FireFox with Confluence 5.2.5.

Thanks and Regards,

David|Atlassian Support
0 votes
Thomas Schlegel Community Champion Sep 04, 2013

Hi Joachim,

I think your problem is described here: https://jira.atlassian.com/browse/CONF-26765 and is fixed in Version 5.3.

Cheers

Thomas

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Dec 18, 2018 in Confluence Cloud

Happy holidays from our team to yours!

Hi Community!  2018 was filled with changes for our team, both big and small, and we've taken a lot of time to both celebrate our wins and recognize areas of improvement. One thing that we're a...

473 views 3 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you