Style Macro (Import) doesn't seem to work now.

Style Macro (Import) seems like imported to the page, but not correctly applied.
It was working up until a few days ago.
I changed nothing this few weeks... just the look of stylized parts of a page is changed recently. And so realized the macro isn't working correctly now.

Does anybody know what's happening?

 

nostyleapplied.png

3 answers

This widget could not be displayed.

Cloud was recently upgraded (my instance on May 10th) that has rendered the Adaptavist Content macros incompatible.  My iframe macro is not working either.  I have reached out to Adaptavist and was informed the content macros in Cloud are managed by Atlassian.  

Please vote for the issue I just created.

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-41681

 

I voted! It's quite a serious issue.

This widget could not be displayed.

I am in the same situation.

This widget could not be displayed.

+1

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 17, 2018 in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

547 views 7 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you