Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,048
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Spaces and Profile Pictures not appearing after upgrade

So I am using Confluence Server and did an upgrade via the tar.gz files. I have them in a directory  and use a symlink to point to the proper version. 

If I point to 7.18.2 everything works fine.

If I point to 7.18.3 I see no profile pictures, spaces are absent and even the 'Reindex' button does not appear. 

I can switch the installation directory and see all my content. I verified the home directory is properly set on both. I have literally diff'ed the directories and can't see any difference in config files.

Anyone have any clue what could be happening here?

2 answers

Hi tschmidt@tnc.org ,

Thank you for reaching out to Atlassian Community.

Without looking into the application logs, it would be difficult to identify the issue. But typically this kind of issue arises from corrupt indexes. I would suggest you rebuild the indexes from scratch following the below document:

I hope this help. However, if you further face issues, reaching out to Atlassian Support would be the best option for you.

Thanks,

Aamir

I can't find any errors in the logs. The problem is I don't even have an option to reindex from the GUI as the button does not appear on the given page. 

Did it show any errors during or after the installation? Are you having any connection issues? Can you reinstall the new version again?

Thanks, no errors on install or connection issues. I can literally just flip the symlink to go between versions and 7.18.2 works but 7.18.3 is broken.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events