Something went wrong after loading the editor

Hi,

I've just installed Confluence and keep receiving this message for any browser. Could you help please?

 

Capture.PNG

1 answer

1 vote
Steven Behnke Community Champion Jul 20, 2017

That error shows when you haven't configured confluence correctly and the Collaborative Editing service is unable to connect to the client. Do you have a proxy or SSL configured?

If you are using a proxy and SSL and Confluence 6, then there's a pile of knows problems with it even when you get all the config "right".  Well worth jumping to a later version instead of trying to fix it.

hi, but what if i'm not using none of above, I have running with port without anything.

but facing same issue, it was running on Mariadb 5.5 , because of an issue I changed to mariadb 10.3 but I have the same Issue. any suggestions ? but im running 6.4 version of confluence

Issue_conf.PNG

Move to using a supported database first.  Mariadb could be the problem.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Tuesday in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

251 views 2 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you