Problem with second page of quick searches

Since going to 5.10.7, the quick search has been acting strangely.

If you search in all spaces, you will get the first page

If you then tell it to search in a specific space the "busy" indicator keeps spinning and does not return any results.

Is there a simple fix for this or is this a bug?

1 answer

Hi Greg,

I don't know if it's a simple fix, but it's definitely a bug.  If no-one here responds with a solution then contact Atlassian Support.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Friday in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

281 views 11 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you