Problem with links in Confluence

Dear Atlassian,

In some cases the URL links in confluence do not work properly, e.g. this link from our internal bugzilla.

http://bugs.tabula.com/buglist.cgi?bug_status=NEW&bug_status=ASSIGNED&bug_status=REOPENED&columnlist=product%2Ccomponent%2Cassigned_to%2Cbug_status%2Cresolution%2Ctarget_milestone%2Cshort_desc%2Cchangeddate&email1=vavinaya|mmkrtchya|nkhurshu&emailassigned_to1=1&emailtype1=regexp&known_name=jzejda%2BTarget&list_id=39892&query_format=advanced&order=assigned_to%2Ctarget_milestone%20DESC%2Cbug_id&query_based_on=jzejda%2BTarget

I attempted to fix it, but no matter how I try to add the link as a "Web Link" (it viewed as a link) it does not response mouse clicks.

Confluence version: Atlassian Confluence 4.3.7

Please help me to find the reason and figure out this problem.

Thanks in advance,

Hakob

2 answers

This widget could not be displayed.

Hi Hakob,

in your parameter-list (in the url) you have the following string: |mmkrtchya|nkhurshu&emailassigned_to1=1

The pipe symbols ( | ) are responsible, that the links will not be displayed on the wiki page.

Hope, that will help.

Cheers, Christina

Hi Christina,

I think the the issue is not connected with Pipe symbol.

I tried the following link:

http://bugs.tabula.com/buglist.cgi?bug_status=NEW&bug_status=ASSIGNED&bug_status=REOPENED&columnlist=product%2Ccomponent%2Cassigned_to%2Cbug_status%2Cresolution%2Ctarget_milestone%2Cshort_desc%2Cchangeddate&email1=vavinaya%7Cmmkrtchya%7Cnkhurshu

Here I have changed | to %7C (to encode unsafe character) and the link also doesn't response mouse clicks.

Please note that the mentioned link is a valid one and works on my Firefox browser.

Thanks,

Hakob

This widget could not be displayed.

Hi Hakob,

i tried your links with my 4.3.7. demo system. the link from your first post doesn't work with my system as well, but the second link works fine.

It seems, your system has some problem with url encoding. Unfortunately, i am not an expert for administrating the tomcat server and confluence :-( .

Cheers, Christina

Thahnk you Christian,

I tried again and it works for me too.

However, I think this is a Confluence bug and it will be fine to add the support of the encode unsafe characters in Confluence.

If the latest version hasn't the support of it I will fill a ticket on the new release.

Thanks,

Hakob

Thank you Christina,

I tried again and it works for me too.

However, I think this is a Confluence bug and it will be fine to add the support of the encode unsafe characters in Confluence.

If the latest version hasn't the support of it I will fill a ticket on the new release.

Thanks,

Hakob

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

398 views 4 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you