Powerpoint files with versions not rendered in Viewfile Macro

When trying to display powerpoint files via the Viewfile macro rendering regularly breaks and nothing is displayed at all.

It seems like it is somehow connected to the versioning of attachements. When i put a copy of the ppt file to a new page the rendering works fine. As soon as i create a second version of the file the rendering is broken most of the time.

The macro tries to load the file and after some time display a broken link immage.

Deleting all but the current version does not help.

We are using Confluence 5.5.2.

The Stacktrace stated in this Bug here (https://jira.atlassian.com/browse/CONF-25421) does not appear in our logfiles.

1 answer

0 votes
Wayne Wong Atlassian Team Jul 28, 2014

Hi Jan,

I suspect you have bump into this bug

https://jira.atlassian.com/browse/CONF-25421

which is going to be fix on confluence 5.6

Kindly wait for the new release and upgrade to the latest version to overcome this issue.

Thank you :)


Regards,


Wayne Wong

I am really not sure if that is the bug i bump into. The Exception stated in the bug does not appear in our log.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,040 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you