Page properties report macro looks okay in preview but doesn't work when published. Edited

So whenever I try to use the Page Properties Macro in Confluence, everything shows up nice and fine in the previews, but as soon as I hit that publish button, I get the following error: Error while fetching page properties report data: HTTP/2.0 403

My problem here is, as I am using the cloud solution, I don't really have the possibility to tweak the macros. 

Does anybody know if this is being tracked? 

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Valentin,

Thank you for reporting this to us!

This is caused by a current bug in the New Look: CONFCLOUD-56632

Please have a look through that bug ticket with information on the issue and do let us know if you have any questions!

Kind Regards,
Shannon

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

406 views 4 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you