Our Confluence WIKI server stopped sync'in AD group...

Just recently our 3.5.x version of Confluence stopped sync'in groups with our AD serve causing access isses to the Wiki content. After reboots and config checking we are able to sync new users but no group attributs. Anyone else ran into this type of issue or has any insight?

1 answer

Did anything change in your AD config? Sometimes bind users or groups change location or pw etc. I think to answer a question like that you need to supply a lot of information which you may not want to share publicly.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Published 12 hours ago in Confluence

Think you know shares vs. @mentions in Confluence? Take this collab quiz.

To anyone who doubts that Atlassians are a little too obsessed with collaboration, and tools related thereto, let me describe a recent discussion we had (which took place on our internal Confluence, ...

95 views 2 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you