No previews available in Shared Links

"No link preview available. Please open the link for details." Is shown for all links that we share using the blueprint. Could there be something preventing these from showing? Has anyone else seen this and managed to fix? Seems to happen no matter where the link points to. Running 5.4.2 on premise. Clicking on the link works fine.

6 answers

This widget could not be displayed.

I have the same problem. Version 5.4

EDIT: I think the problem is that the confluence server can't establish connection thru internet. To be confirmed.

This widget could not be displayed.

has anyone heard more on this? my UPM can connect to marketplace.atlassian.comjust fine, but I am not seeing link previews. (I have defined proxy variables in setenv.sh)

This widget could not be displayed.

We have the same problem too

This widget could not be displayed.

Same issue here in 5.7. Anyone figure this one out, yet?

This widget could not be displayed.

Same problem in version 6.0.2. 

Instance is connected to Web.

This widget could not be displayed.

Is no one solving this?  4 years and counting.....

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

370 views 2 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you