New elements appears in blueprint only after reindex

We are using Product Requirements Blueprint, but last few months we have a problem with elements reflection in a report page:

after adding new requirement it appears only after reindex whole Confluence

1 answer

0 votes
Ann Worley Atlassian Team Jan 25, 2018

It sounds like the content indexing isn't running automatically as it should. Please see: Searching and Indexing Troubleshooting for possible causes and diagnostic tips.

As it says at the top of that doc, one of the most common troubleshooting procedures is rebuilding the index from scratch. That requires a restart of Confluence, so you may want to rule out some of the causes on the list before scheduling a restart.

Please let us know how it goes, and how we can help.

Full reindex fixed our problem.

Thanks for support!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 11, 2018 in Confluence

What are your project planning tips?

Hello Community,  Jessica here from the Confluence product marketing team! Today I wanted to get your takes on project planning –– what works, what doesn’t, how do you know if you’re doing it r...

248 views 1 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you