Mailto: icon not showing

Mailto: icon (envelope) does not appear although valid mailto address and syntax. Tested with several browser and different OS. Searched previous questions, no resolution.

3 answers

1 accepted

This is a global setting only, i'm affraid.

Hi There,

you need to check that in the "general configuration" the option "Show Link Icons" is checked.

cheers,

Can this be set by each individual workspace or is this a global setting only?

Thanks! In a large organization and probably not an option for me to request this...Merci!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

1,890 views 25 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you