Macro's in German

I'm having the same issue as others, and can't find the resolution in any of the forums.  System language is set to English, browser language is set to English, but macro's in Confluence display in German.

We are running a cloud version of Jira/Confluence.

Been like this for about a week now, was hoping it would correct itself, but hasn't.

Any suggestions on how to fix?

1 answer

Hi Gavin,

Have you tried setting the system language to another language (e.g. for English (UK) to English (US)) and then back again?  This suggestion worked for someone else who had the same problem.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

226 views 3 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you