It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Macro browser wouldn't work after moving from cloud to server

Hello everyone.

We've just moved from cloud to server, and , after that, macros browser stopped working, it renders the 

 

Screenshot_2.png

I wonderm if that has to do our proxies...

I would be grateful for any advice!

WE use macros all the time, and it doesn't make sense to use conf without them.

 

1 answer

0 votes

It could be proxies or addressing. 

Two debugging things to try first:

  • Check the base url is correct, then go on to the server and use "sslpoke" to check that Confluence can resolve it's own url and connect to it.
  • Check the logs at the time the macro error appears - what do they say?

Hello, Nic.

Thanks for the advice. But it turned out in the end, I needed to turn off Gadget Plugins...

Hmm.  Ok, do you mean you had an add-on with a broken gadget that was stopping the others from appearing?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Published Apr 18, 2019 in Confluence

Confluence CVEs and common questions

Two vulnerabilities have been published for Confluence Server and Data Center recently: March 20, 2019 CVE-2019-3395 / CVE-2019-3396 April 17, 2019 CVE-2019-3398 The goal of this article is...

363 views 0 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you