It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

MP4 stops playing several minutes in on Multimedia Macro

Hi all,

I've been using the Multimedia Macro successfully for some time now, but recently the videos on a particular page have stopped working. They are about 18 or so minutes long and they stop 3-6 minutes in. If you try to press play they start over. 

Downloading the files they are not corrupt. I uploaded on a new test page and the macro did the same thing, stopped playing several minutes in. No latin characters on the file name, page name, or even on the page itself for that matter. 

Anyone run into this? Have a fix? These are training videos so I'm hoping there is a readily available fix that simply hasn't been posted here yet! Thanks!

Best,

Katharine

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

How is your team having fun and bonding, remotely, utilizing Confluence?

Thanks everyone for answering last week’s question. The winner of the random drawing from those who commented is: @LarryBrock I’ll contact you separately with your prize details. This wee...

283 views 9 7
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you